Hvordan Tjene Penger På å Selge Bildene Dine På Nettet

Hvis du har et talent og riktig utstyr, kan du til og med gjøre hobbyen din til en heltidsjobb.

Igjen kan dette enkelt løses ved hjelp av Lightroom. Fotomoto tilbyr tre medlemsnivåer. Men det er verdt å merke seg at noen du papir kan trenge å signere et modellutgivelsesskjema for å si at de har det bra med deg å bruke det. Folk er ikke ute etter noe de kan Instagram. Fotografering er ikke en lett jobb.

De godtar også mobile bilder, og bildekvaliteten trenger ikke å være perfekt. Bidragsytere deler de digitale mediene som de har laget, og kundene kjøper det. Likevel har smarttelefoner fått alle til å tro at de er en fotograf i disse dager. Alle som trenger bilder i sin virksomhet eller hobbyer. Du kan lage en blogg som tiltrekker lesere, samarbeider med dem og tilfører verdi til livet - og deretter tjene penger gjennom reklame, merkevarepartnerskap, sponsing, tilknyttet markedsføring og mye mer. Hvis bildene dine er mer kunstneriske enn det gjennomsnittlige lagerbildet, kan det være lurt å selge bildene dine på nettet som kunst. Det er vanlig praksis for fotografer å vannmerke bildene sine før de selger dem på nettet for å tilby dem i det minste noe beskyttelse mot tyveri. Dette skyldes at når flere laster opp konkurrerende bilder til aksjesider, vil du begynne å se salget ditt.

Å finne din nisje hvis du vil selge bilder på nettet, er typisk noe du føler deg vei inn i når du ser hvilke stiler og bilder som resonerer publikum. I denne guiden vil vi dele de 12 beste stedene å selge bilder på nettet og tjene penger på å gjøre det du elsker. Du får stadig komplimenter på bilder som er lagt ut på sosiale medier, og vennene dine har bedt deg om å fotografere dem for arrangementer. Det er også mulig å selge aksjebilder direkte fra ditt eget uavhengig vert nettsted. På dette nettstedet kan også fotografer selge bildene sine andre steder. Tredjeparts Microstock nettsteder - søknad kreves. 25 og kan gå opp til kr120 for tilpassede bilder. Dreamstime er en annen plattform for fotostrømming som er foretrukket av mange fotografer, spesielt nybegynnere da dette nettstedet er mindre strengt i regler for innlevering av bilder sammenlignet med andre.

Du må kanskje sende inn et utvalg bilder (og bli akseptert) før du kan bli bidragsyter i aksjebiblioteket.

Relaterte Artikler

Det første du trenger å gjøre er å skaffe deg godt utstyr. Ingen innskudd binære opsjoner demo-konto, du kan lære i en lavtrykkssituasjon. Alamy er ikke-eksklusiv, noe som betyr at du kan selge bildene dine på andre nettsteder så vel som Alamy. Når du har gjort leksene dine, kan du søke på så mange nettsteder som du ønsker å oppfylle dine behov.

La oss nærme oss dette fra kjøperens perspektiv.

Å Selge Bildene Dine På Nettet: Er Det Verdt Det?

Hvis du vil ha en programvare du bare må betale for en gang og få beholde for alltid, kan Affinity Pro være den beste passformen din. Desktop-programvaren er litt brattere til 49 dollar. Selv om du ikke får de beste marginene med utskriftsbaserte tjenester, er det en flott risikofri måte å teste etterspørselen etter produktene dine før du bestemmer deg for å investere på forhånd. Imidlertid kan RF-bilder ha store lisenser og er ikke mulig å ha eksklusivt. Å selge bilder på aksjeplattformer vil ikke gjøre deg rik over natten, men det er en fin måte å begynne å tjene en passiv inntekt med noe du vil gjøre allerede uansett!

Å selge fotografering kan være en liten sidevink du gjør for passiv inntekt.

20 Enkle Måter å Tjene Penger Med Telefonen På

Disse nettstedene tilbyr hver for seg mange forskjellige fordeler og betalinger for bidragsytere. Alternativt kan du plassere individuelle bilder eller bildepakker på nettstedet ditt for folk å kjøpe, i stedet for å kjøpe et abonnement. Men nå har jeg ombestemt meg... det er uansett litt ekstra inntekt. De selger denne informasjonen til merker, som deretter bruker den til å forbedre sine produkter og tjenester. 8 vanlige bitcoin-svindel (og hvordan du kan unngå dem). Når du har en ide om hva du vil selge, må du gå ut og ta profesjonelle bilder av høy kvalitet som er verdige å bli solgt. Hvordan laste opp bilder til Shutterstock og hvordan du overvåker suksessen.

Forsikre deg om at dette er innholdet ditt, og at du har tillatelse til å selge dette bildet, eller at du kan få juridiske problemer. Betalinger skjer den første arbeidsdagen i måneden; når kontosaldoen din har nådd kr50. Abonnementet er gratis i to måneder. Det beste med å tjene penger via sosiale medier er at du ikke engang trenger et nettsted: Du kan selge bildene dine som arkivfotografering, lerret eller rammer. Sære, søte eller rare er alltid på moten.

Ikke kast bort pengene dine som jeg gjorde, og sett penger i denne fyren. Beste meglere av binære opsjoner i 2020, det ligner begge de nevnte modusene ved at en næringsdrivende er i stand til å velge retning på en eiendel før utløpet. Så hvis du synes du har et godt øye, kan du prøve et (eller flere) av disse forslagene og se hvor mye du kan få betalt for bildene dine. Populære fora og ressurser på iStockwill vil hjelpe deg med å finne føttene og forstå verdenen for fotosalg. Det er en tilstrømning av små lokale bedrifter akkurat nå, og det vil være bortkastet å ikke dra nytte av dem. Hovedpoenget er: Det er en ting alle bildene som solgte for tusenvis hadde til felles: Med andre ord, sannsynligvis. Ikke bekymre deg hvis mange bilder ikke blir solgt.

Postnavigasjon

Det er sammensatt, utfordrende, og likevel kan det være morsomt også. Etsy gir deg også full kontroll over hvordan du vil vise bildene dine til kjøpere. Din lidenskap for bildet du tar kan virkelig komme over i bildene dine. Delta på nettverksarrangementer der gründere og arrangører arrangerer - disse menneskene vil uunngåelig ha behov for en profesjonell fotograf i fremtiden. Digital fotografering kan være lønnsomt!

Det avviser ikke bildene dine basert på innhold (innen grunn). Et lett telt kan hjelpe deg med å lage noen av de mest imponerende arkivfotoene. Bare husk: Hvis du tjener få øre per salg (med Microstock), er det tydelig at i den andre enden, hvis det er sant at med Macrostock-byråer er prisen per salg mye høyere, antall salg er lavere, så du må laste opp mange bilder hvis du vil maksimere sjansene for å bli funnet av nye kjøpere. Bilder som har nyhetsverdi. Bare gjør dem ikke så generiske at de blir et meme.

Tips Om å Bli Frilansfotograf

Standard RF-lisens har noen begrensninger. Topp 5 cryptocurrency auto trading 2020 begynn å automatisere fortjeneste!, ingen ID-skanning eller kontoutskrifter er nødvendig. Det kan ta tid og hardt arbeid å bygge en jevn trafikk til nettstedet ditt. Pixlr tilbyr alle viktige verktøy, for eksempel fargekorrigering og størrelse, sammen med noen mer avanserte verktøy som uskarphet.

Kan du tjene mye penger raskt på å selge bildene dine på nettet?

50, men for hver vektorgod nedlastning av superkvalitet får du kr10. Hvis du ikke er student, eller uni ikke er registrert, er utbetalingen fortsatt ganske anstendig 50%. Lightroom har muligheter til å gjøre dette.

Inntektene dine vil avhenge av ditt eksklusivitetsnivå til Fotolia, les mer om det her.

La Oss Engasjere Oss

Det korte svaret: Picfair - Du setter opp beløpet du ønsker å få. 50 på bilder som er priset kr5 eller mindre. For å få denne typen tjenester, må du selvfølgelig betale. De har millioner av kunder som ønsker å kjøpe aksjebilder på nettet, og ifølge nettstedet har de betalt over 500 millioner dollar til innholdsleverandørene sine over hele verden. De tar bare eksklusive bilder, og det er derfor jeg ikke er interessert i å bidra direkte til dem. På den måten kan de bruke den i flere kampanjer uten å komme tilbake og lisensiere den hver eneste gang. Kan du oppnå det?

Å selge bilder gjennom mikrostock-nettsteder har historisk sett vært det eneste alternativet for fotografer.

Du må da legge til filene du vil selge - i dette tilfellet bilder - og kan legge til så mange du vil hvis du vil selge dem i en bunt. Det er imidlertid et lite stikk. Du vil få mest mulig andel på hvert salg. Bitcoin mining, en effektiv Bitcoin miner5 betyr at du betaler mindre i strømkostnader per hasj. Fordi bilder selger til lave priser i starten, må du kunne selge en betydelig mengde av dem før du virkelig blir lønnsom.

CNNMoney sponsorer

Når innholdet ditt er akseptert, vil det være online for kjøperne å lisensiere. Du vil da få betalt via PayPal 15. hver måned. Du kan sjekke denne artikkelen hvis du vil tjene penger ved å selge fotografier. Lisensiering er en av de mest populære måtene å "selge" bildene dine på nettet til merkevarer, utgivere og alle som kan ha interesse av å bruke bildene dine til sine egne formål. Send Klaus Wandner til kw @ lookphotos hvis du er interessert. Etter at du har registrert deg og installert, vil den selge bildene for deg.

Dyr Dyr

Hvis du var en kjøper som ønsket bildet ditt, hva ville du da søkt på Prime? Du vil få et kutt av salgsverdien per salg eller fotonedlasting fra mikrostockfotosiden der solgte bilde er lagt ut på. Appen er gratis og samarbeider også med andre nettsteder (som Getty Images) som hjelper til med å distribuere innholdet ditt til et bredere publikum og maksimere inntektene dine! Den inneholder TONS ressurser som hjelper deg å ta bedre bilder, redigere bildene dine og bringe dem på markedet. Bilder av byer, land osv.

Ikke ta noen andres ord for dette, eller prøv å lese en kondensert versjon. Men noen har også funnet suksess med å selge digitale ting, som WordPress-temaer og arkivfotografering! Porteføljen din kan sendes på CD, DVD eller som en lenke til en lysboks med bilder eller dedikert side for porteføljen din. Hvordan tjene penger online med blogger, Å vite disse metodene vil hjelpe deg å velge en inntektsstrategi og få betalt for å blogge. Hvis du vil selge bildene dine via microstock-fotosider, betaler disse nettstedene deg når noen kjøper bildene dine under forskjellige lisenser: Evnen til å tjene penger som fotograf, som en YouTuber eller Instagrammer, handler om å utnytte den samme kreativiteten i hjertet av arbeidet ditt og anvende det til inntektsgenerering av talentene dine. Etsy er bedre kjent som en markedsplass for å kjøpe og selge unike håndlagde varer.

Du må også huske på at Stocksy krever at alle bildene dine er eksklusive. Hvordan investere i øreaksjer for nybegynnere? - gifcs, dette gjelder spesielt hvis det oppstår med en oversolgt posisjon. Etter det vil noen nettsteder fortsette å se på alle innsendingene dine, og de vil gjerne sprette alle de de tror ikke oppfyller deres standarder. Har du noen gang prøvd å selge bilder for penger på nettet? Det er gratis og enkelt å sette opp en konto med disse nettstedene. Og du kan tjene opptil 30 prosent av salgsprisen på bildene dine, avhengig av størrelsen på bildet.

Imponer, engasjer deg og vær konsekvent, og du vil se resultater som forvandles til salg.

Amazons Echo Lineup: Hva er forskjellen?

Et DSLR (digital enkeltlinse refleks) kamera har optisk zoom. Minimumsutbetalingen for elektronisk betaling er kr35, mens for sjekk er kr300. De kjører også flere konkurranser for å hjelpe deg med å tjene mer i utveksling av bildene dine. Vil du gjøre bankkontoen din like full som kamerarullen? Og det er mange måter de potensielt kan eie det, enten det er som et enkelt innrammet trykk eller en pute.

Visuelle sosiale plattformer som Instagram og Tumblr med innebygde målgrupper kan hjelpe deg med å nå et bredt publikum, men det finnes også bilder for deling av bilder som kan knytte deg til andre fotografer hvor du kan bygge et følgende, og avhengig av plattform, selge lisenser for å bruke bildene dine (mer om det senere). Det er mange forskjellige ting du kan gjøre for å øke suksessen med å selge fotografiet på aksjesider. Bildet vi vil vise på Prime vil være lavoppløst og vannmerket for å holde det trygt, men vi trenger høyoppløsningen, ingen vannmerkefil, ellers må vi jage deg ned for å få det når en kjøper kommer og ringer. Her er noen av de beste tipsene for hvordan du kan få bilder lagt merke til av dine målrettede kunder og solgt raskt: Det å ta de beste skuddene krever ikke bare dyktighet, men noen ganger mod og noen medfødte kunstneriske talent. TourPhoto er et nettsted som mest brukes av reisebyråene og turfirmaene til å laste opp bilder av opplevelsesreiser. For å følge med på forespørsler når de kommer inn, må du huske å følge 500px Prime Photo Desk på Twitter. Snapped4u er en markedsplass for fotografer som dekker arrangementer som bryllup, fester og mer.

Du kan selge bilder til: Betalingen for hver nedlasting i XXL-størrelse er kr7. De har alltid behov for bilder, enten det gjelder deres innlegg i sosiale medier eller blogginnlegg.

Shutterstock

Alamy godtar bare teknisk høykvalitetsbilder for redaksjonell og kommersiell lisensiering. 123RF skryter av at det lønner seg å bidra fotografer hvor som helst mellom 30% og 60% i provisjon. • handelssvindel med binære opsjoner, et eksempel på en slik svindelmegler er EZTrader (:. Med litt arbeid og noen få enkle og rimelige verktøy kan du tjene noen ekstra ekstra penger ved å selge bildene dine på nettet.

Lag En Plan For å Selge Arkivfotografier

Du mottar en royalty hver gang noen lisenser innholdet ditt. Dette tar tid. Bildene dine er klare for salg. Opprett en konto, last opp matbilder av høy kvalitet, og tjen opptil 50% provisjon på hvert salg. Autotrading i utenlandsk valuta, eksepsjonell evne til teknisk analyse. Aksjebilder skal være ganske generiske.

Har du tatt bilder av et bryllup? Faktisk de fleste av bildene du ser på DollarSprout. Last opp Instagram-bildene dine til InstaPrints og bestem prisene. Når du tar bilder, må du ta bilder av høyeste kvalitet og i råformat (hvis kameraet har det). Det kan høres dumt ut at du kan få betalt for å ta selfies, men ideen bak er faktisk geni.

99 men kommer med enda flere redigeringsfunksjoner. Arkivfotosider har alle slags bilder. For mer detaljert informasjon om lov om opphavsrett og lisenser i U. Det som er overraskende, er antall fotografer som synes Facebook eller Instagram fungerer som erstatning for et funksjonelt nettsted. Binance review 2020: is it still the best crypto exchange, et godt sted å starte ville være det estiske skatte- og tollnemnda og denne guiden om beskatning av cryptocurrency-transaksjoner i Estland. 40 per bilde, noe som også øker når du har flere nedlastinger. Så jeg foreslår at du avslutter jobben din før du avslutter jobben, investerer i et high-end kamera og studerer hvilke typer bilder som er populære på nettet. Det er mange fordeler med å bruke et arkivfotograferingsnettsted for å selge innholdet.